Voetreflextherapie In Goede Handen

Tarieven

Tarieven

Behandelingen vinden uitsluitend plaats volgens afspraak. Op dinsdagochtend is de praktijk gesloten. De praktijkruimte bevindt zich op de eerste verdieping.

 

De tarieven zijn per 1 januari 2022:

Ontspanningsmassage (30 minuten) €47,50
Intakegesprek + massage (90 minuten) €69,50
Therapeutische massage (45-60 minuten) €57,00
Voetenbad € 5,00
Babyreflexologie €35,00
Babyreflexologie aan huis (<10 km) €40,00

 

Indien het niet mogelijk is om voor een behandeling naar mijn praktijk te komen is in overleg een behandeling aan huis mogelijk.

Voor een therapeutisch behandeling voor volwassenen aan huis wordt een toeslag van €10,00 berekend binnen een straal van 10 km van Waspik. Woont u 10-15 km van Waspik, dan bedraagt de toeslag € 15,00. Bij een afstand van 15-20 km wordt € 20,00 in rekening gebracht. Voor een grotere afstand is het wellicht aan te raden om op zoek te gaan naar een andere reflexzonetherapeut (zie website VNRT). Mocht dit voor u een probleem zijn dan ga ik graag met u in gesprek.

Buiten Waspik vraag ik eveneens een kilometervergoeding van €0,19 per kilometer.

logo_vnrt_versie_maart_2008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben aangesloten bij de VNRT (Vereniging voor Nederlandse Reflexzonetherapeuten), de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) en de Geschillencommissie SCAG  (Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen).

Ook ben ik aangesloten bij het netwerk OncoReflextherapeuten van Total Health en kunt u me vinden op de website kanker.nl onder de voetreflextherapeuten; een initiatief van het Integraal Kankercentrum Nederland.

Indien u beschikt over een aanvullende verzekering is het mogelijk dat behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Een therapeutische voetreflexbehandeling valt onder de alternatieve zorg. Overige behandelingen worden niet vergoed. Informeer bij uw zorgverzekering naar de verzekeringsvoorwaarden.  https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/reflexzonetherapie

Geregistreerd als verpleegkundige in het BIG- register onder nr: 79007931230

Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nr: 63750627