Voetreflextherapie In Goede Handen

Nieuws

Nieuws

Covid19

In verband met het voorkomen van de verspreiding van Covid 19 vraag ik u de volgende hygiënische maatregelen toe te passen om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen:

  • U dient een mondkapje te dragen bij binnenkomst; Er wordt van u verwacht dat u deze zelf meeneemt.
  • Heeft u klachten zoals: verkoudheid, hoesten, koorts, benauwdheid of vertrouwd u om andere redenen uw gezondheid niet…dan wordt de behandeling uitgesteld en zullen we op een moment dat u weer hersteld bent een nieuwe afspraak maken.
  • Mocht ik klachten bij mezelf ervaren dan neem ik uiteraard contact met u op.
  • U hoeft niet zelf een handdoek mee te nemen. Ik zal deze na iedere behandeling verwisselen.

Mochten er nieuwe maatregelen van kracht zijn, dan vraag ik u deze maatregelen in acht te nemen.

 

Bijscholingen in 2022

Omdat ik aangesloten ben bij het netwerk Oncoreflexologie en het Integraal Kankercentrum Nederland volg ik jaarlijks bijscholingen om mijn kennis up- to- date te houden m.b.t. de cliënt die geconfronteerd is/ wordt met de diagnose kanker.

Ik volg dit jaar de opleiding (verpleegkundig) consulent in de AromaZorg in de Oncologie bij Kicozo. Tijdens deze opleiding wordt ingegaan op de rol van essentiële oliën die op een veilige manier gebruikt kunnen worden ter ondersteuning van de cliënt op fysiek, emotioneel, sociaal en spiritueel welzijn. De oliën worden individueel op de behoeften van de cliënt afgestemd.

In januari/ februari volg ik de module rouw- en rouwverwerking en in maart de scholing Voeding bij kanker volgens de TCM (Traditional Chinese Medicine) bij de Total Health Academy.

Als bijscholing medische basiskennis zal ik De invloed van het ademhalingsstelsel bijwonen van de VNRT.

 

In mijn praktijk behandel ik met name cliënten welke voetreflexbehandelingen ondergaan als ondersteuning bij de behandeling i.v.m. de diagnose kanker, vrouwen met hormonale klachten (overgang/ zwangerschap), stressgerelateerde klachten en kinderen.

De bijscholingen die ik volg zullen zo veel mogelijk op deze doelgroepen afgestemd zijn, waarbij ik me met name verder specialiseer in de behandeling van oncologische cliënten.

 

Wist u dat:

  • Er WAARDEBONNEN verkrijgbaar zijn bij “In Goede Handen” voor een voetreflexbehandeling.

Leuk om te geven en te krijgen, bijvoorbeeld als gift voor de kraamvrouw voor een snellere hormonale balans,  ter ontspanning, voor een verjaardag, moeder- of vaderdag, sinterklaas of kerst!!!!

U kunt zelf de waarde van de bon bepalen.

  • ik in praktijk “In Goede Handen” uitsluitend gebruik maak van 100% natuurlijke etherische massageolie? Afhankelijk van het doel van uw behandeling wordt een keuze in gebruik gemaakt.