Nieuws

Welke bijscholingen ga ik volgen in 2018?

In 2018 neem ik deel aan de bijscholing Stress & Burn-out bij de Stichting Ortho Health Foundation.

Ook ga ik me verder verdiepen in overgangsklachten door de scholing Stromend Door de Overgang te volgen bij Intoflow.

In het najaar volgen de cursussen Chakrarugmassage en een theoretische scholing over Kanker , waarbij de vele soorten, ontwikkelingen, behandelvormen etc. die hierbij betrokken zijn behandeld worden.

 

Wist u dat:

Er WAARDEBONNEn verkrijgbaar zijn bij “In Goede Handen” voor een voetreflexbehandeling.

Leuk om te geven en te krijgen, bijvoorbeeld als gift voor de kraamvrouw voor een snellere hormonale balans,  ter ontspanning, voor een verjaardag, moeder- of vaderdag, sinterklaas of kerst!!!!

U kunt zelf de waarde van de bon bepalen.

 

Bijscholingen in 2017:

In 2017 heb ik deelgenomen aan de 5- daagse training “Massage en kanker” van Stichting voor jou en de 3- daagse bijscholing fertiliteitsreflexologie.

Bij fertiliteitsreflexologie wordt ingegaan op de mogelijkheden om cliënten te ondersteunen in de periode die vooraf gaat aan een zwangerschap. De problemen die een zwangerschap in de weg staan, kunnen vele oorzaken hebben en regelmatig is er een gecompliceerd beeld. De stress die vaak in deze periode ontstaat, zorgt daarbij voor een negatief effect. Een reflexzonebehandeling, voor zowel de man als de vrouw, optimaliseert de omstandigheden, waardoor de kans op een zwangerschap vergroot wordt. De Westerse, Chinese en spirituele visie op fertiliteit wordt in behandelingen meegenomen.