Voetreflextherapie In Goede Handen

Nieuws

Nieuws

Verspreiding van virusinfecties 

Aangezien ik werk met kwetsbare cliënten vraag ik u de volgende maatregelen toe te passen om de verspreiding van virusinfecties als  griep- en verkoudheid, covid te voorkomen.

  • Heeft u klachten zoals: verkoudheid, hoesten, koorts, benauwdheid of vertrouwd u om andere redenen uw gezondheid niet…dan wordt de behandeling uitgesteld en zullen we op een moment dat u weer hersteld bent een nieuwe afspraak maken.
  • Mocht ik klachten bij mezelf ervaren dan neem ik uiteraard contact met u op.
  • U hoeft niet zelf een handdoek mee te nemen. Ik zal deze na iedere behandeling verwisselen.

 

Bijscholingen in 2024

Omdat ik aangesloten ben bij het netwerk Oncoreflexologie en het Integraal Kankercentrum Nederland volg ik jaarlijks bijscholingen om mijn kennis up- to- date te houden m.b.t. de cliënt die geconfronteerd is/ wordt met de diagnose kanker. Voor 2024 betreft dit de bijscholing voetreflex; kanker in antropologisch en systemisch perspectief. Ook vinden er netwerkbijeenkomsten plaats met collega’s waar we ervaringen kunnen uitwisselen.

Dit jaar zal ik eveneens bijscholingen volgen die aangeboden worden door de VNRT (aangesloten beroepsvereniging) op het gebied van immuniteit. Dit betreffen vakgerelateerde en vakondersteunende bijscholingen en medische basiskennis. Een goede weerstand houdt je gezond en kan je beschermen tegen infectieziekten, maar houdt ook chronische ziekten als kanker, allergieën of auto-immuniteit in bedwang. Met kennis over de werking van het immuunsysteem kunnen ziekten worden voorkomen.

In november 2024 zal ik het congres Chi natural life bijwonen, waar diverse workshops en sprekers op het gebied van Aromazorg vertegenwoordigd zullen zijn en mij weer van nieuwe kennis gaan voorzien!

In mijn praktijk behandel ik met name cliënten welke voetreflexbehandelingen ondergaan als ondersteuning bij de behandeling i.v.m. de diagnose kanker, vrouwen met hormonale klachten (overgang/ zwangerschap), stress gerelateerde klachten en baby’s. De bijscholingen die ik volg zullen zo veel mogelijk op deze doelgroepen afgestemd zijn, waarbij ik me met name verder specialiseer in de behandeling van oncologische cliënten.

 

Wist u dat:

  • Er WAARDEBONNEN verkrijgbaar zijn bij “In Goede Handen” voor een voetreflexbehandeling:

Leuk om te geven en te krijgen, bijvoorbeeld als gift voor de kraamvrouw voor een snellere hormonale balans,  ter ontspanning, voor een verjaardag, moeder- of vaderdag, sinterklaas of kerst!!!!

Maar ook voor de kwetsbare mens die een oncologisch traject achter de rug heeft, waarbij veel negatieve ervaringen met aanraking zijn opgedaan. Hoe prettig is het om een moment van ontspanning in deze situatie te mogen meemaken? Een massage kan ook in overleg aan huis gegeven worden. Ideaal voor mensen die niet de mogelijkheid of het energieniveau hebben om naar mijn praktijk te komen.

U kunt zelf de waarde van de bon bepalen.

 

  • ik in praktijk “In Goede Handen” uitsluitend gebruik maak van 100% natuurlijke massageolie, evt. aangevuld met essentiële oliën afgestemd op uw zorgbehoeften? Afhankelijk van het doel van uw behandeling wordt een keuze in gebruik gemaakt.