Voetreflextherapie In Goede Handen

Nieuws

Nieuws

Covid19

In verband met Covid 19 zullen hygiënische maatregelen toegepast worden om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Indien u wenst kunt u zelf een mondkapje dragen; Deze kunt u zelf meenemen. Afhankelijk van alle ontwikkelingen zullen maatregelen aangescherpt worden/ behandelingen aangepast worden. U zult hiervan op de hoogte gebracht worden. Heeft u klachten van verkoudheid, hoesten, koorts, benauwdheid of vertrouwd u om andere redenen uw gezondheid niet…dan wordt de behandeling uitgesteld. Mocht ik klachten bij mezelf ervaren dan neem ik uiteraard contact met u op.

 

Nieuwe cliënten

In verband met persoonlijke omstandigheden zal ik beperkt nieuwe cliënten aannemen. Wilt u starten met behandelingen… neem telefonisch of via de mail contact met me op en ik zal met u bekijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Welke bijscholingen ga ik volgen in 2020?

In 2020 heb ik de bijscholing Voeten, Reflexologie & Training  gevolgd en de bijscholing Medische Basiskennis; Effect van chronische stress op je lijf  bij de Total Health Academy.

Tevens ben ik bezig met de 3- daagse Topclass voetdiagnostiek bij Terra Ming, gegeven door Els Mathijssen.

In mijn praktijk behandel ik met name cliënten met hormonale klachten, stressgerelateerde klachten, als ondersteuning bij de oncologische behandelingen, kinderen en zwangeren. De bijscholingen die ik volg zullen zo veel mogelijk op deze doelgroepen afgestemd zijn.

 

Wist u dat:

Er WAARDEBONNEN verkrijgbaar zijn bij “In Goede Handen” voor een voetreflexbehandeling.

Leuk om te geven en te krijgen, bijvoorbeeld als gift voor de kraamvrouw voor een snellere hormonale balans,  ter ontspanning, voor een verjaardag, moeder- of vaderdag, sinterklaas of kerst!!!!

U kunt zelf de waarde van de bon bepalen.